Werd de eerste Verhage in 1967 in Rotterdam Zuid geopend, inmiddels is dit uitgegroeid naar een indrukwekkende 37 vestigingen, waarvan de vestiging op ’t Plateau er een is en waar Kimberley en Marije Verhage-Riekwel samen met hun gezellige en deskundige team u graag ontvangt. De vrijstaande vestiging van Verhage mag zich inmiddels een hotspot noemen. En niet in het minst door de aangename, huiselijke uitstraling waardoor jong en oud zich thuis voelen.

Het assortiment bestaat uit kwaliteitssnacks, frites, shakes, drinks en overheerlijke menu’s. De menu’s bestaan uit een frisse salademix, frites en bijvoorbeeld kipsaté of hamburger. De menu’s, maar ook de losse snacks kunnen zowel in het restaurant als thuis genuttigd worden. voor een lekkere kop koffie of een broodje bent u bij Verhage ook aan het juiste adres.

Met de lange zomerdagen wordt bovendien een gezellig terras ingericht om voor de nodige verkoeling te zorgen waar genoten kan worden van soft ijs, schepijs of sorbets. Verhage fast food is maar liefst 7 dagen per week geopend. U kunt bij ons ook online bestellen via www.bestellenbijverhageplateau.nl

Ook voor ambachtelijk schepijs bent u bij Verhage ’t Plateau op het juiste adres!