De oudere Spijkenissers weten het nog wel: de kiosk op ’t Plateau waar de heer Chakri tientallen jaren geleden zijn kapsalon opende. Inmiddels hebben zoons Aziz en Samir de voetstappen van vader Chakri gevuld en hun familienaam in de wereld van het moderne knippen meer dan op de kaart gezet. Door de jaren heen ontwikkelden de Chakri Hairstylers zich in elk facet van het hedendaagse kwaliteitsknippen wat resulteerde in het winnen van nationale en internationale wedstrijden waaronder Nederlands kampioen, Europees kampioen en het Wereld kampioenschap in 2002 in Las Vegas.

Ook zaten zowel Aziz en Samir in de selectie van de Nederlandse Kappersorganisatie. Inmiddels zijn de broers gestopt met wedstrijden maar verzorgen zij nog wel workshops en demo’s in binnen- en buitenland. De professionaliteit van het volledige team van Chakri Hairstylers kenmerkt zich oa door de schier eindeloze mogelijkheden aan kapsels die verzorgd kunnen worden.

Van jong tot oud, modern of klassiek, hip en trendy, ‘gewoon netjes’ of alternatief. Ook de ongedwongen sfeer in de kapsalon maakt dat even wachten onder het genot van een kopje koffie geen straf is. En heeft u de voorkeur om door een bepaalde kapper geknipt te worden dan is dat uiteraard geen enkel probleem. Bij het maken van een afspraak gewoon even doorgeven. Want het maken van een afspraak wordt zeker aangeraden.

Het team van Chakri Hairstylers