Openingstijden
Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten
Online:

Primera Plateau

Niet voor niets is Primera landelijk marktleider in zijn segment. Dat is ook zeker terug te vinden in de vestiging van Cindy en Daan de Boer. Een grote mate van productkennis kenmerkt het enthousiaste eigenaars-echtpaar en hun vaste team. Indrukwekkend is het assortiment tijdschriften, tabak, wenskaarten, loterijen en rokersbenodigdheden. Maar niet alleen daarin onderscheidt Primera ’t Plateau zich.

Ook een zeer ruime collectie aan dagbladen, de laatste nieuwe boeken, kantoorartikelen voor zakelijk en privé en meer dan 70 soorten cadeaukaarten en internet/beltegoeden maakt dat de grote klantenschare nooit voor niets komt. Bovendien is alles te bestellen.

Wat niet iedereen weet is dat men bij Primera ook terecht kan voor heerlijke snoeperijen, het verwisselen van horlogebatterijen, stomerij en schoenservice én tickets voor Ticketbox, See-tickets en Paylogic. Ook op het gebied van de elektronische sigaretten, waar steeds meer vraag naar is, mag het team van Primera deskundig genoemd worden. Ze zijn zelfs officieel dealer van de merken Jiksu en Joytech.

Dit meer dan uitgebreide aanbod voor jong en oud kenmerkt direct de klantenkring én het hoge sociale gehalte van Primera ’t Plateau. Iets wat Cindy hoog in het vaandel heeft staan: ‘Wij vinden het heel belangrijk dat er een ontspannen sfeer heerst voor zowel mijn team als onze klanten en dat weet inmiddels iedereen. Vandaar dat het eigenlijk altijd gezellig is in de winkel!’.