Uitgeroepen tot de ‘Meest klantgerichte Supermarkt 2012/2013’ mag de winkel die bekend staat om ‘De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ zich tot op de dag van vandaag verheugen op een grote schare trouwe klanten. En niet voor niets. Naast het reguliere uitgebreide assortiment is Lidl al enkele keren uitgeroepen tot de ‘Beste supermarkt in groente en fruit’ en staat het verse en kwalitatief hoogwaardige vlees en vleeswaren hoog aangeschreven.

Bij Lidl ’t Plateau staat de klant nog steeds centraal en dat uit zich in een hoge mate van klantvriendelijkheid. Evenals vele andere collega-winkeliers op ’t Plateau is het sociale gehalte bij Lidl hoog; iets wat door zowel medewerkers als klanten als zeer prettig wordt ervaren.

De vele voordelen van Lidl zijn bekend bij het trouwe publiek: de wekelijkse folder, de XXL-weken, de blijvende prijsverlagingen en wekelijkse grote collectie must-haves: een heerlijk aanbod van diverse producten variërend van bedlinnen, kleding, huishoudelijke- en technische artikelen tot allerhande voor in- en om het huis. Kortom: Lidl herbergt voor ieder wat wils in elke prijsklasse.

Bij Lidl ’t Plateau staat de klant nog steeds centraal en dat uit zich in een hoge mate van klantvriendelijkheid.