Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 – 18:00
Woensdag 09:00 – 18:00
Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag 09:00 – 17:00
Zondag Gesloten
Online:

’t Visplateau

Bij ‘t Visplateau mag met een gerust hart gesproken worden van een culinaire viswinkel met een ruim, luxe assortiment aan verse vissoorten en huisgemaakte artikelen, lassagne, paëlla, quiche, gevulde paddenstoelen, asperges in zalm, pastasalades, gevulde tomaten en nog veel en veel meer. Het kwaliteits assortiment wisselt dagelijks, maar is altijd lekker en vooral vers. Dagelijks worden vanaf de visafslag in Scheveningen verse visproducten aangeleverd in de viswinkel, waar deze met veel zorg worden gepresenteerd.

En mocht u kookgeheimen voor de bereiding van uw verse vis wensen, dan staat de traiteur van ’t Visplateau u graag te woord. Diezelfde traiteur die bij ’t Visplateau verantwoordelijk is voor een keur aan ambachtelijk bereide verse traiteur artikelen om uzelf of uw gasten thuis te verwennen. Naast dagverse vis vindt u bij ’t Visplateau altijd bijzonder smakelijke aanbiedingen. Ook kunt u in de gezellig winkel genieten van een ‘broodje van de week’ of een versgebakken lekkerbekje of kibbeling.

Iets te vieren? Geheel op uw wensen afgesteld verzorgt ’t Visplateau de catering op uw feestje, bruiloft, verjaardag of een andere viering; alles tot in de puntjes geregeld. Op www.visplateau.nl vindt u alle aanvullende informatie. Ook op het gebied van salades en de mogelijkheden van verschillende kerstpaketten. Voor informatie of bestellingen belt u met onderstaand nummer.