Openingstijden
Maandag 08:30 – 17:30
Dinsdag 08:30 – 17:30
Woensdag 08:30 – 17:30
Donderdag 08:30 – 17:30
Vrijdag 08:30 – 17:30
Zaterdag 08:00 – 16:00
Zondag Gesloten
Online:

Meesterbakker Voskamp

Vele generaties komen al over de vloer bij Meesterbakker Voskamp. De bakker die het ambacht in ere houdt en als geen ander weet hoe je het lekkerste brood en banket bakt. Met veel inspiratie worden er talloze broodsoorten, tussendoortjes, pittige snacks, gebak en taarten gecreëerd. De lekkernijen van Meesterbakker Voskamp moeten vers zijn en verlangen de beste ingrediënten. Daarom doet men geen concessies aan de kwaliteit.

Dat ruikt men al jaren in de winkel en proeft men thuis aan tafel. ‘De mensen moeten brood proeven’ is een van de uitgangspunten bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld de Meesterbroden van Voskamp. Om deze reden wordt er gebruik gemaakt van de beste grondstoffen die er te vinden zijn en is de diepvriesgeschiktheid een van de vele voordelen die bijdragen aan het grote succes van deze populaire broden.

Naast het grote assortiment heerlijk verse broden, hartige hapjes, verse krentenbollen, geurige eierkoeken en een groot assortiment broodjes en croissants heeft Voskamp ook een naam hoog te houden als het gaat om taart en banket.

Voor elke gelegenheid is er een taart te bestellen in alle soorten en maten. Dit alles in combinatie met een vanzelfsprekende klantvriendelijkheid, service gerichtheid én interessante aanbiedingen, acties en nieuwe producten maken Meesterbakker Voskamp al vele jaren een standvastige factor op Winkelcentrum ’t Plateau.