Wat meteen opvalt in de winkel van Van ’t Hof Behang is het grote arsenaal aan behangboeken. Met maar liefst 350 boeken uit binnen- en buitenland mag dit de grootste collectie van Voorne-Putten genoemd worden. Daarnaast is er veel behang op voorraad. De winkel is als sinds 1980 een begrip. Een gezellig winkel waar service en klantvriendelijkheid nog altijd hoog in het vaandel staan.

Verschillende merken en leveranciers: A.S. Création, Behang xpresse, Voca, Eijffinger, Dutch en nog veel meer. Niet alleen in de winkel maar ook op de website, www.hofbehang.nl, vindt u veel voorbeelden van decoraties in combinatie met inrichting. Zodra u een keuze heeft kunnen maken, kunt u uw bestelling zowel persoonlijk in de winkel als per e-mail plaatsen. Naast behang kunt u bij Van ’t Hof Behang ook terecht voor Wallprints: fotobehang in alle soorten en maten, en glas- en meubel decoratie d-c-fix: een kunststof decoratiefilm dat plakt door statische aantrekking.

Van ’t Hof is al jarenlang specialist op het gebied van behang en alles wat daarmee te maken heeft. Ook kunnen de vakkundige behangers van Van ’t Hof ingeschakeld worden om behang bij u thuis aan te brengen, eventueel in combinatie met het witten van plafonds. Stapt u gerust binnen voor vakkundig advies.

Van ‘t Hof Behang, waar service en klantvriendelijkheid nog altijd hoog in het vaandel staan.