Plateau Eten & Drinken opent 1 februari zijn deuren!

Het nieuwste café restaurant van Spijkenisse zal per 1 februari 2020 zijn deuren openen en brengt Hollandse allure terug naar Spijkenisse!
Terwijl chef kok Jeremy Bal lekker aan het koken is staat zijn broer Jochem Bal in het restaurant voor je klaar. Jeremy heeft meer dan 15 jaar keuken ervaring en Jochem is afgestudeerd aan de hoge hotelschool.

Na jaren van leef en werkervaringen in binnen en buitenland hebben zij samen besloten om al hun ervaringen te bundelen bij Plateau Eten & Drinken! Wij zijn een gastronmisch tweetal dat onze gasten weer echt wil laten genieten van ouderwetse Hollandse gezelligheid.

Onze chef, met meer dan 15 jaar ervaring onder zijn riem, kookt met dagverse ingrediënten en speelt met het seizoen mee om zo de juiste formule te realiseren ‘Hollandse keuken op eigen wijze’. Café restaurant Plateau leent zich ook uitstekend voor een borrel aan de uitnodigende bar. Kletsen met vrienden, na praten met collega’s of met zijn tweetjes onder het genot van een drankje en een lekkere borrel (plateau)

Plof in de zomer neer op het lounge terras met een koud drankje, of laat u in de watten leggen onder de parasol met een goede lunch. In de koude winter maanden kunt u plaats nemen bij een intiem vuurtje in het overkapte terras.

Het team van café restaurant plateau heet u vanaf 1 februari van harte welkom.

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 11:00 uur.

Tot Snel bij Plateau Eten & Drinken!

De verbouwing is in volle gang