Al vanaf de opening in 1994 mag café Ma-Bel zich verheugen op een grote bekendheid in de regio. Eigenaresse Hanny van Bloppoel zorgt tot op de dag van vandaag samen met haar vele vaste klanten voor een laagdrempelige, aangename sfeer waar het goed toeven is voor bezoekers van alle gezindten: respect en gezelligheid is waar het om draait bij Ma-Bel.

Trots is Hanny op de heerlijke biertjes die getapt worden: ‘Misschien wel de beste tapbiertjes in de weide omtrek!’. Een nog grotere trots voor Hanny is haar prachtige terras; zeer ruim aangelegd met de sfeer van een luxe buitentuin waar elke klant een plekje vindt.

Ook de demontabele rokerslounge binnen Ma-Bel mag een bijzondere genoemd worden waardoor rokers er zomer én winter altijd warmpjes bij zitten. Maar Ma-Bel is niet zomaar een café; Ma-Bel is ook een Veteranencafé. Elke laatste dinsdag van de maand open Hanny haar deuren speciaal voor de alle veteranen van Zuid Holland.

Een bijzondere middag waarop tussen 12.00 en 18.00 uur alle veteranen van alle disciplines en generaties elkaar kunnen treffen in een informele ambiance onder het genot van een glas. Om herinneringen op te halen of om simpelweg met gelijkgestemden een gezellige middag te hebben. Maar bovenal is café Ma-Bel een laagdrempelig café waar iedereen welkom is.

Eigenaresse Hanny van Bloppoel