Marskramer

Marskramer

De eerste Marskramer vestiging werd in de jaren 40 in Rotterdam Kralingen geopend: een winkeltje in schotels, potten en pannen. Inmiddels staan er meer dan 250 vestigingen in Nederland. Ook op winkelcentrum ’t Plateau (24-26) staat Marskramer bekend als de huishoudspecialist waar alle grote kwaliteitsmerken en budgetartikelen verkrijgbaar zijn op elke gebied: opbergen, huishoudelijk, koken, persoonlijke verzorging, schoonmaken, beeld & geluid, kantoor, toilet & bad, wonen, tuin, seizoensgerelateerde artikelen en natuurlijk speelgoed.

Ook alles om sfeer in huis te halen met de leuke woonaccessoires is aanwezig. Bovendien is het ‘Kakelbont’ servies van Yvon Jaspers en speciaal door haar ontworpen woonaccessoires exclusief verkrijgbaar bij Marskramer. Te veel om op te noemen, maar het enthousiaste team van Marskramer biedt heel graag de helpende hand.

Voor de aanstaande jarigen onder ons kan er ook een verjaardagsbox gevuld worden, waar de gasten altijd een goed cadeautje voor de jarigen uit kunnen kopen. Niet alleen in de heerlijk ruime winkel is het overigens fijn toeven; ook op www.marskramer.nl zijn alle folderaanbiedingen te bekijken én te bestellen.

Top