Kaasplateau

Kaasplateau

In de kiosk waar ’t Kaasplateau van José gevestigd is is het altijd gezellig en maakt men graag tijd voor een praatje. Niet alleen vanuit Spijkenisse weet men ’t Kaasplateau te vinden; ook ver daarbuiten is José een bekende. Ook naar het buitenland worden kazen opgestuurd. En niet in het minst om de exclusieve Beemster kaas, waaronder de Vlaskaas. Maar uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het zeer uitgebreide assortiment wat door José persoonlijk is geselecteerd naar de persoonlijke smaak van haar klanten en kunnen er altijd andere smaken besteld worden.

Daarnaast herbergt ’t Kaasplateau alle meelproducten om zelf te bakken waaronder verschillende cakemixen in verschillende heerlijke smaken die José betrekt van de Aeolus molen in Vlaardingen; bekend om oa zijn EKO kwaliteitsproducten.

Ook de 100% natuurlijke bijzondere kruiden en specerijen van ‘The Man with te Pan’ zijn een bezoekje waard samen met verschillende sappen, jammen, kaasfondue producten en eieren. Als één van de weinigen in de regio heeft ’t Kaasplateau ook de echte Engelse clotted cream in huis. En niet te vergeten de dagelijks vers gebrande noten; niet alleen gezond maar vooral erg lekker. Het zeer uitgebreid assortiment is ronduit bijzonder te noemen.

Top