Emre Market

Emre Market

Als je binnenstapt bij Emre Groente & Fruitspecialist waan je je in een bazaar. Geuren en kleuren van zowel Nederlandse als buitenlandse producten komen je tegemoet. Zoete baklava, stevige olijven, Turks fruit en heerlijke dadels delen hun ruimte gebroederlijk met kogelharde spruiten, blozende appels, sappige mandarijnen, sinaasappels, venkel, en nog veel meer heerlijk verse lekkernijen en specerijen.

Vers staat dan ook hoog in het vaandel bij Emre: elke dag wordt om 06.00 uur ’s ochtends de winkel opnieuw bevoorraad met de kwaliteitsproducten die slechts een paar uur daarvoor bij de veiling zijn ingeslagen. Elke dag verse aanvoer: dat kunnen veel supermarkten niet beloven.

Naast het verse aanbod van groente en fruit is er ook een groot assortiment van Italiaanse pasta’s, Turkse worsten, Surinaamse worstjes, verschillende soorten knoflook, Spaanse pepers en oneindig veel voorverpakte artikelen uit alle windstreken, kortom; te veel om op te noemen. Daarnaast verzorgt Emre ook fruitmanden; in overleg samen te stellen.

Top